Garage

Jacin Trill heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten.

DJ DYLVN speelde al in alle grote clubs in Nederland. Zijn sets zijn een eclectische mix van hiphop, R&B, Dancehall en Top-40. Hij heeft zojuist zijn debuut-EP uitgebracht met samenwerkingen met de grootste namen in de Nederlandse hiphopscene. Namen zoals Lil Kleine, Ronnie Flex, Jonna Fraser, Gio, I AM AISHA, Dopebwoy, Jayh, SFB en meer.

K1D, een 27-jarige MC met Senegalese roots is geen onbekende voor iemand die de Belgische hiphop van dichtbij heeft bekeken. Hij speelde voor verschillende grote internationale artiesten zoals Rejjie Snow, Kirk Knight, Jazz Cartier en Russ en je kon hem al vinden op enkele van de grootste festivals in de Benelux, zoals Pukkelpop, Gent Jazz en Fire Is Gold.

DJ CHAM is een van de rijzende talenten van de Belgische RnB en hip hop scene, maandelijkse passages in Versuz en een goed gevulde festivalzomer zijn daar het bewijs van. Met zijn muziekkeuzes weet hij heel de dansvloer in brand te zetten.

 

Vandalen” is een rebels dj/producer concept geleid door multi-creatieveling Casper Cox.  Hij zoekt in de diepste grotten naar interessante tracks uit genres zoals hiphop, baile, future beats, funk, dance hall, garage, grime, jersey club en footwork. Dat hebben festivals zoals Pukkelpop, Garnizoen, Genk on Stage en Release Festival deze zomer al mogen meemaken.

Maak je klaar voor kapotte stembanden, gemuil en foute nummers, want de mannen van RADS draaien je favoriete guilty pleasures.

Magazijn

Klaps is een jonge Belgische technoproducent en DJ. Als een echte elektronische muziekliefhebber vestigt hij zijn naam in de scene met zijn energieke producties en strakke dj-sets.

Afkomstig uit Zuid-Limburg, zag Pelace het daglicht in februari 2018. Tijdens het DJ’en creëert Pelace een eigen unieke sfeer die allerlei elektronische muziek omvat. Hun geluid bracht hen al op Pukkelpop, Labyrinth Club Krankenhaus en Studio Brussel. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze 2 youngsters.

 

WAR speelt een mix van Techno en Electro. Naast Shanghai, Londen en Sint-Petersburg, komt hij maar al te graag naar Kamp voor insteek.

 

Jago warmt ons Magazijn op met zijn stevige techno all the way from Tessenderlo.

Brouwerij

Door de jaren heen ontwikkelde Lotte Feyen een interesse in muziek en DJ’en na het afstuderen als event manager en werken voor Belgische topclub Versuz en andere grote feestconcepten. Naast haar modellenwerk nam ze haar carrière naar het volgende niveau door beide van haar passies te combineren: mode & muziek.